MINDER VERSPILLEN, MEER OMZET
 

 

Elke supermarktondernemer gooit per jaar enorme hoeveelheden voedsel ongebruikt weg. In totaal zijn de Nederlandse supermarkten alleen al verantwoordelijk voor €400 miljoen aan weggegooide levensmiddelen. Dat is niet alleen zonde voor het milieu, maar vooral ook zonde van het geld! Om deze reden ontwikkelt NoFoodWasted praktische en concrete oplossingen om deze derving te verminderen en voedselverspilling tegen te gaan.

Met de Afgeprijsd app kunnen we dat nu samen doen!

In de Afgeprijsd-app kan elke supermarktondernemer eenvoudig de producten in de supermarkt plaatsen die tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen en waar korting op gegeven wordt. Hierdoor kunnen de klanten in één oogopslag zien welke producten in de winkel met korting te koop zijn. Zo stimuleren we de vraag naar deze THT-producten en dringen hiermee de derving van de inkoopkosten terug. We hebben de app zo ingericht dat iedereen kan meedoen en kan meewerken aan het oplossen van voedselverspilling.

Nu wordt besparen ineens dus een heuse win-win-win-situatie.

Een 'win' voor het milieu.
Een 'win' voor de klanten.
En een 'win' voor u, de ondernemer.

Met de introductie van Afgeprijsd is voedselverspilling bij supermarkten een keuze geworden. Zonder de Afgeprijsd app maakt u, dag in dag uit, de bewuste keuze om niet alleen gigantische hoeveelheden voedsel te lozen, maar ook onnodig hoge kosten te maken.

Het afgelopen jaar hebben wij de Afgeprijsd app succesvol gelanceerd bij 20 supermarkten van 5 verschillende ketens in 4 provincies. Sluit uw bedrijf ook aan bij Afgeprijsd. Neem vandaag nog contact met ons op over de mogelijkheden van slim besparen.